Tres punts més en el sac daurat

El Llevant va dominar i va golejar (0-4) a un Valladolid que mitjà va despertar en el segon temps

w_900x700_11183312lev_foz2059

Òbviament no anaven a empatar. Tal com deixava clar Juan Ramón López Muñiz en la prèvia del partit, el Llevant no tenia intenció d'eixir a la gespa del José Zorrila amb l'objectiu de signar l'empat. El Llevant és un equip forjat per a guanyar i en la seua mentalitat, encara que de vegades li haja fallat, sempre està sumar tres punts. Amb un objectiu en ment des dels inicis de la campanya, la humilitat presideix cadascuna de les jornades de treball però este equip sap de les seues possibilitats i aprofita cadascuna de les oportunitats que se li brinda. I la de hui ha sigut d'or. Un partit en el qual va dominar al conjunt val·lisoletà des de l'inici, Roger es va encarregar d'obrir el marcador després d'un penal i Postigo, amb el seu primer gol, Morales i Jason es van encarregar de rematar i golejar al conjunt de Paco Herrera.

w_900x700_11183314lev_foz2052El conjunt granota va eixir ahir a Valladolid amb ganes de sumar encara que els primers minuts era l'equip val·lisoletà el que estrenyia. Corria el minut 18 quan els de Muñiz van començar a pressionar a dalt l'eixida dels locals i a atacar amb major claredat. Va ser llavors quan Roger va arribar a l'àrea de Pau Torres amb la intenció de jugar-li-la i el porter local ho va derrocar. L'àrbitre ho va tenir clar, groga i penal a favor dels granotas. Roger va agafar la pilota i va posar el 0-1 en el marcador. Amb el lluminós a favor era qüestió de paciència i saber fer. Cercar el gol de la tranquil·litat però sense descurar-se les esquenes. Amb el Valladolid noquejat pel 0-1, calia aprofitar i en el minut 38 Postigo ficava l'esfèric per l'esquadra de Pau Torres, un gol que feia pujar el 0-2 en el marcador amb el qual s'aniria al descans.

w_900x700_11193957lev_foz2419El Valladolid va eixir de nou al camp amb la intenció de revertir el marcador, de plantar cara al capdavanter i de no deixar escapar els punts del José Zorrila. Els de Paco Herrera van fer que Raúl Fernández treballara en esta segona meitat i, malgrat el 0-2 en el marcador qualsevol cosa podia passar. Vist el caire que prenia el partit, en el minut 66 Muñiz donava entrada en el camp al Comandant qui va eixir amb ganes de tornar a marcar doncs després de set minuts en la gespa agafava una pilota en carrera i després de plantar-se davant Pau Torres, Morales sumava el tercer en el caseller granota. El Valladolid estava fóra del partit, complicat era remuntar el 0-3 faltant un quart d'hora per a acabar l'encontre. Però el Llevant no es conformava i va seguir assetjant la porteria rival fins que va caure el quart. De les botes de Jason, després de l'assistència del pistoler, va pujar el 0-4 al marcador. Un nou triomf que sumen tres punts més al sac daurat del Llevant, 19 punts de diferència amb el Real Oviedo, una jornada menys per a tocar el cel.