La torrentina Claudia Rubio es proclama subcampiona d'Espanya juvenil en triple salt

1 (Copy)
1 (Copy)

El passat cap de setmana va tindre lloc el LXIX Campionat d'Espanya sub 18 a l'aire lliure a la ciutat de Tarragona, on va participar l'atleta torrentina Claudia Rubio. Claudia va realitzar un magnífic campionat en el qual va acabar proclamant-se subcampiona en la categoria juvenil de triple salt.

L'atleta torrentina va començar en segona posició en el seu primer salt, una posició que va ser capaç de mantenir fins al final de la competició gràcies a la regularitat de les seues marques (12,22-12,29-12,26-12,06-12,23-x)

A més, Claudia va aconseguir fer-se amb la medalla de plata en salt de longitud amb una marca de 5,78 m. Amb aquest salt l'atleta va superar la seua marca personal que ostentava des del 12 de gener del 2019, a més de batre un nou rècord del Club d'Atletisme Torrent.