Torrent celebra la seua XXXIX Carrera Ciclista

Carlos Soler es va imposar en les 38 voltes a l’Avinguda al Vedat

bicis-meta
bicis-meta

Diumenge passat al matí va tenir lloc la tradicional Carrera Ciclista de Torrent, que enguany va celebrar la seua XXXIX edició. Els participants van completar 38 voltes - 1.500 metres per volta per a un total de 59 km - al llarg de l'Avinguda al Vedat, artèria principal del municipi de l'Horta. La carrera organitzada per la Penya Ciclista de Torrent s'ha convertit en una referència del ciclisme valencià i cada any augmenta el nombre de participants i espectadors, vinguts de tots els racons de la Comunitat Valenciana per a gaudir de la carrera torrentina.

Els representants dels patrocinadors de l'esdeveniment esportiu i del consistori torrentí van fer lliurament del trofeu als campions, que van celebrar la consecució del triomf en gran.

Carlos Soler va aconseguir la primera posició en la categoria masculina i Miguel Ramada i Antonio Lozano, 2º i 3º respectivament, van completar el podi. En la categoria femenina es va imposar la corredora Dalila Fuentes. En la competició per equips el club Ginestar ULBSPORTS es va emportar el triomf per davant de Restaurant Safir i GD Llopis.