Portugal a la final de l'Euro

Portugal supera a Gal·les i s'instal·la en la final. El seu rival serà França o Alemanya

Era un duel de merenges. En el Stade de France de Lyon es va jugar la primera semifinal d'esta Euro 2016, on Portugal va aconseguir superar a la selecció de Gal·les comandada per un Gareth Bale que no va deixar de córrer de dalt a baix en els 90 minuts.

De nou de la mà de Cristiano Ronaldo, qui va obrir el marcador als 49' amb un fort i precís gol de cap, l'equip lusità va poder amb una de les revelacions del campionat. Solament tres minuts després, Nani va fer els propi (52') i va tancar el marcador amb un 2-0 que va liquidar l'ànim dels galesos, els qui van seguir intentant fins i tot amb un impressionant tir de fora de l'àrea de Bale, sense poder batre l'arc de Rui Patricio.

Amb esa capacitat que tenen els golejadors d'aparèixer quan se'ls necessita, Ronaldo ho va fer novament i amb un òptim desplegament va aconseguir que el seu equip passara un nou escull en el torneig i arribara fins a l'última cita.

L'altre finalista del diumenge 10 es dirimirà esta nit a les 21.00 hores en el partit que confronta als locals de França i a una Alemanya que ve d'eliminar als italians en ronda de penals.