No és un camí de roses...

El Llevant va caure derrotat davant el Getafe (2-0) després de romandre deu jornades sense perdre

w_900x700_08183436dsc_3205

Que la segona divisió no és un camí de roses és per tots coneguts. Juan Ramón López Muñiz i la resta dels jugadors ho recorden sempre. Pel que el fet de tenir una jornada en la qual la trobada es posa prompte costa amunt i no eres capaç de donar-li la volta al marcador pot passar. Deu jornades després, el Llevant queia derrotat per 2-0, una victòria merescuda per part del Getafe que es va posar prompte per davant, al cap de cinc minuts, i que deixava quasi rematat la trobada en el 36. El Llevant ho va intentar, va tenir ocasions però la sort esta vegada no va ajudar.

La primera part no va ser fàcil. El Getafe va plantar cara al capdavanter des de l'inici i el setge prompte va donar els seus fruits. En el minut 5 de la trobada, el conjunt de Bordalás va veure porta i no va fallar. Jorge Molina rematava des de fora de l'àrea a l'esquadra dreta una passada de Francisco Molinero. Raúl no va poder fer gens per a evitar que l'1-0 pujara al marcador. El Llevant es va quedar gelat, però prompte es va llançar a l'empat. Jason i Roger ho intentaven, cercaven porta i a punt van estar d'aconseguir igualar el lluminós en el minut 12, però el Pistoler estava en fora de joc. El Getafe va tornar a agafar les regnes de la trobada, el conjunt granota no aprofitava les oportunitats que li arribaven mentre que el Getafe va tornar a veure porta en el minut 36 en les botes de Francisco Portillo que rematava des del centre de l'àrea una pilota baixa que es colava per l'esquerra. El 2-0 pujava al marcador. Alguna que una altra ocasió més per part dels dos equips però sense majors complicacions. Al descans s'arribava amb el domini local tant en el marcador com en el camp.

w_900x700_08183435dsc_3217El conjunt granota va eixir en la represa amb ganes de remuntar la trobada. Va ficar la cinquena marxa i prompte van arribar les ocasions. No obstant això, la vesprada del dissabte no estava sent de les més precises, i les bales no donaven en la diana. L'entrada de Casadesús li va donar als de Muñiz força i idees. Roger va tenir en diverses ocasions, sobre el minut 60 del partit, el primer gol granota però el Getafe no afluixava i també comptava amb clares ocasions per a perforar, per primera vegada en la temporada, per tercera vegada la porteria de Raúl. Casadesús també ho intentava i rematava amb la dreta des de fora de l'àrea molt prop del pal dret però el cuir no volia entrar en la porteria i es marxava lleugerament desviat. En els últims compassos del partit, el Getafe tornava a agafar el control i el domini de la pilota doncs es jugaven tres punts vitals per al seu objectiu de la temporada. Al Llevant, per molt que arribava, no li eixien les coses, unit al fet que la defensa granota no va estar del tot inspirada en esta jornada, va portar al conjunt de Muñiz a caure derrotat en l'el Coliseum Alfonso Pérez deu jornades després de la seua última derrota davant l'Alcorcón també a Madrid.