Massanassa, seu de la penúltima prova de la Copa d'Espanya de Pàdel a cadira de Rodes

Copa d'Espanya de Pàdel a Silla de Rodes

La localitat valenciana de Massanassa va albergar la penúltima prova de la Copa d'Espanya de Pàdel a cadira de rodes el cap de setmana passat. L'escenari va ser les pistes de Futbol City situades en la C/ Poliesportiu 2 de Massanassa.

En esta prova van participar un total de 17 parelles, 16 d'elles masculines i una femenina, en la qual es va imposar la parella formada per Ryan Goñi i Coco Bernal, seguits per la parella formada per Christopher Triviño i Luís Peinado. El podi va tancar amb els nombres un del rànquing, Óscar Agea i Edorta d'Anta.

La cinquena prova en Boadilla del Monte es realitzarà des de hui 4 de novembre al 6 de novembre.

Finalment la cinquena prova del circuit, que es disputaria en Boadilla del Monte la setmana abans de la prova valenciana, es va suspendre per les condicions climatològiques. En conseqüència, es realitzaran del 4 al 6 de novembre per a tancar el circuit d'esta primera edició de Pàdel a Cadira de Rodes que es va integrar l'any passat en les estructures de la FEDDF.

Es pot revisar la classificació d'esta penúltima prova ACÍ i el rànquing actualitzat ACÍ.