Mario Suárez deixa fora de servei al Molinón

El Valencia guanya 2-1 al Sporting en el debut del seu entrenador

Real Sporting de Gijón vs Valencia CF

[match id=230 template=futbol]

Prandelli va presentar en El Molinón a un Valencia compacte, col·lectiu i veloç. Cancelo, que enlluerna ja en bastants partits, es va convertir en els noranta minuts de Gijón en un dels capdavanters d'este important tret que va arribar al Túria juntament amb el nou entrenador.

Va ser des d'una iniciativa per la banda dreta que va nàixer el primer gol. Als 7' Parejo va rebre del portugués en l'àrea gran i va aconseguir enganyar a la defensa de l'Sporting en fabricar-se un bonic regateig. Mario Suárez va rebre solament i va definir davant un confós Cuéllar, mal parat com els seus centrals.

Després del gol, els d'Abelardo van avançar files però la defensa xe, que va comptar amb un Garay recuperat, va saber anul·lar els atacs i centres dels locals. Va generar joc cada vegada que va robar i va obligar a l'oponent a observar com s'anava la pilota per la línia de fons.

Això fins als 40', quan Carlos Castro va aprofitar el domini dels seus companys i un d'eixos centres curts d'Isma López. Amb colp de cap va concretar l'1-1 per a retirar-se tranquils al descans.

En el segon temps els asturians van continuar amb el domini del partit, però el Valencia no va ser menys i va aconseguir donar vertigen a un duel replet de faltes i polèmiques.

La dinàmica d'anada i tornada va tocar fons al minut 64 després que Mario Suárez aprofitara un pèssim rebuig d'Álvarez després de tir de falta de Parejo per al 2-1, el moment just en què tots dos entrenadors havien fet substitucions per a alterar el marcador.

L'Sporting va sentir fort el dolor moral; mentre Abelardo feia entrar a Burgui i a Afif, el Valencia augmentava les ambicions per la banda esquerra, amb Bakkali, Parejo i Montoya encesos al màxim. Els de Gijón ho van intentar en els últims minuts, sense obtenir fruits, al mateix temps que Cancelo continuava el seu espectacle.

El Valencia va començar a dalt en el marcador i va mantenir la supremacia. El 4-2-3-1 de Prandelli va funcionar a la perfecció al principi i en els últims vint de la segona part, prou perquè entre passada i passada els de Gijón enterraren sota el camp les seues pretensions inicials.

Després de portar quatre derrotes en les últimes jornades, l'Sporting suma una cinquena. En l'altra cara de la moneda, els valencianistes esperen al Barcelona amb 9 punts i retornen feliços a casa en el primer dia de Cessés Prandelli.