La paiportina Lucía Alapont es torna a proclamar subcampiona d'Espanya de Patinatge de Velocitat

lucia alapont subcampiona patinatge
La patinadora paiportina Lucía Alapont, del Club de Patinatge de Velocitat Paiporta, es va proclamar subcampiona d'Espanya de la disciplina en la competició celebrada a Pamplona dies enrere. L'equip dirigit per Carlos Tomás es va desplaçar a la capital navarresa per a disputar les proves de Circuit en categories Infantil i Juvenil i la Copa Aleví.Competir a nivell nacional va ser possible pels bons resultats obtinguts en el passat Campionat Autonòmic d'Almassora, classificant a un important nombre de patinadors i patinadores.Després de dos dies d'alta competició, un dels quals amb una climatologia totalment desfavorable, les corredores i els corredors del Paiporta obtingueren excel·lents resultats.Lucía Alapont es va proclamar subcampiona d'Espanya en dues proves: 430 metres sprint i 8.000 metres punts, a més d'un quart lloc als 100 metres sprint. L'aleví Sara Marí també va aconseguir un cinqué lloc als 430 metres sprint. També cal subratllar a la resta de patinadors i patinadores del Club que participaren, esforçant-se i lluitant carrera a carrera, aconseguint unes bones posicions.Així mateix, Lucía Alapont va ser convocada novament pel seleccionador nacional per a la Jornada de Tecnificació de la Selecció Espanyola que va tindre lloc a la pista del Txantrea de Pamplona el cap de setmana del 15 i 16 de maig.Aquests resultats són el fruit del treball i constància diària dels corredors i corredores en uns temps gens favorables per a la competició. Destacar una organització impecable i una actitud responsable per part de corredors/es i acompanyants.El Club de Patinatge de Velocitat de Paiporta ha expressat també el reconeixement als i les seues integrants que es quedaren a Paiporta, pel seu suport i entrenaments compartits, sense els quals no s'aconseguirien aquests excel·lents resultats.