El Levante UD, invicte, aconsegueix la seua segona victòria de la pretemporada davant del FC Cartagena (2-1)

levante-cartagena

El Levante UD continua invicte en esta pretemporada després d'aconseguir la seua segona victòria enfront del FC Cartagena en el compromís disputat en les instal·lacions de Pinatar Arena. Dos grans gols de Melero i Campanya li van donar el triomf al conjunt llevantinista.

El partit va començar amb intensitat i amb alternatives per als dos equips que no van aconseguir concretar. Primer va ser Carrasquilla qui va posar a prova a Koke, però el portera va atrapar l'esfèric. La rèplica va arribar amb un perillós centre de Clerc que va detindre Esteve i, poc després, l'ocasió més clara va estar protagonitzada per Morales i Sergio León. El capità granota va posar el centre des de la dreta i el davanter va rematar de cap enviant la pilota a escassos centímetres del pal dret de la porteria del FC Cartagena. El rival llevantinista també va poder marcar amb una ocasió de Sergio Lozano i una altra de Berto Cayarga que Koke va enviar a córner.

L'equip que va obrir la llanda va ser el Levante UD amb un tir de Melero, després de l'assistència de De Frutos, des de la frontal. A punt va estar el conjunt granota d'anotar el segon amb una assistència de De Frutos per a Sergio León. El llançament del davanter va ser allunyat pel porter. Ja en els últims instants del primer temps, Jurado va establir l'empat.

Als cinc minuts de començar el segon temps, Campaña va posar la màgia amb l'execució de manera magistral d'una falta que es va colar directament en la porteria contrària tornant a posar als llevantinistes per davant en el marcador. Poc després, el joc va ser detingut per una fallada elèctrica en les instal·lacions i, deu minuts més tard, es va reprendre. Vinicius Tanque va poder posar l'empat amb un potent tret que va colpejar en el pal. Conforme van ser avançant els minuts, cap dels dos equips va baixar els braços i va mantindre la intensitat fins al final. Malgrat això, el marcador no es va moure i el Levante UD va aconseguir el seu segon triomf de la pretemporada.

Levante UD: Koke, Róber Pier, Radoja, Óscar Duarte, Sergio León, Morales, De Frutos, Clerc, Miramón, Melero, Campaña. En la segona part van jugar Cárdenas, Coke, Postigo, Fran Manzanara, Toño, Son, Campaña (Pedraza, 62’), Pablo Martínez, Arturo, Hernani, Morales (Antonio Luna, 62’).

FC Cartagena: Esteve, Forniés, Álex Martín, Verza, Berto Cayarga, Sergio Lozano, Jurado, Nacho Gil, Carrasquilla, Clavería, Delmás. En la segona part també van jugar Edu Martínez, Carlos David, Uri, Cordero, Vinicius Tanque.

Àrbitre: Juan Antonio Campos Salinas.