El Valencia va pagar car els seus errors contra Las Palmas

Las Palmas Valencia

[match id=443 template=futbol]

El Valencia tenia en este partit una oportunitat de venjança pels quatre gols encaixats a Mestalla en la primera jornada. Amb això com a panorama de fons, va inaugurar la segona ronda amb un altre esperit. Però no va ser suficient.

Las Palmas Valencia jornada 21Pràcticament amb el mateix equip que va parar contra el Vilarreal, Voro va eixir a cercar el triomf amb l'ànim de qui està en un bon moment.

Començat el primer temps els dos equips es van entrampar en el centre del camp, igualant forces i sense prevalença. Les robades de pilota i les passades tallades van ser l'essència de la primera fracció, fins que als 20' va aparéixer Santi Mina després d'un centre de Gayà i va fer el primer en una jugada que demostra l'estat actual dels blanquinegres. Un moment després Boateng no va poder concretar un atac després d'una caiguda de Garay, que no va aconseguir arribar a porteria.

Però els canaris no es van rendir, als 41' Viera va rebre de Boateng i este va fer un gran gol, col·locat en la part més oculta de la porteria. Això va encendre el partit amb vista al segon temps.

En el minut 50 es va complicar el xoc amb l'expulsió de Munir, que va condicionar el partit. Així, amb un tir de falta, Lemos va posar el 2-1 sense cap obstacle minuts després. Un bell gol per a remuntar, que va ser condimentat amb una conquesta als 61' de Boateng per a Las Palmas, el 3-1. L'equip groc es va prendre la zona alta i no la va soltar fins al final.Las Palmas Valencia jornada 21

D'ara endavant el València va intentar remuntar amb centres a Zaza, que va entrar al camp per a canviar les coses, més l'ingrés de Montoya per Soler. No obstant això, malgrat els esforços, els tres gols en contra van sepultar les ambicions de Voro.

El conjunt del Túria haurà d'esperar fins al partit contra l' Eibar per a donar bones respostes en un partit que va perdre per cometre errors coneguts i no perpetuar el seu bon joc.