Gandia triomfa en el Campionat d'Espanya sub-20 de llançament de pes

e33394d9-528c-4ee1-abe6-83b289f8ceae

El darrer cap de setmana es va celebrar a Granollers el Campionat d'Espanya de la categoria sub-20 de llançament de pes, on els atletes entrenats per Juan Vicente Escolano van obtenir excel·lents resultats.

Gema Martí que milita en les files del F.C. Barcelona es va proclamar Campiona d'Espanya en llançament de martell aconseguint la seua millor marca personal de 61,46 metres.

En la prova de llançament de disc Víctor Faus va aconseguir la medalla de plata amb 56,00 metres. En la mateixa prova va participar Dian Iskrenov (F.C. Barcelona) i Marc Mestre, on Mestre va llançar el disc fins als 48,52 metres, la qual cosa suposa la quarta plaça. Iskrenov en canvi no va poder passar a la millora per la seua condició d'estranger però va aconseguir una marca de 52,10 metres.

En llançament de pes, quatre atletes gandians es van posicionar entre els sis millors d'Espanya. Marc Mestre va aconseguir el seu millor registre de sempre amb 17,44 metres i la medalla de plata, per darrere Victor Faus, medalla de bronze amb 17,29 metres. En els llocs de finalista, quarta posició per a Rubén Mayor amb 16,79 metres i Guillermo Garcés en sisena posició aconseguint marca personal de 16,00 metres.

Excel·lents resultats per als atletes que entrenen a l'escola del Club de Córrer el Garbí. Faus i Martí continuaran entrenant per a preparar el Campionat d'Europa a celebrar-se en Boras (Suècia) del 18 al 21 del mes de juliol.