Fertiberia Port Sagunt guanya des de la defensa (29-25)

Els de Nikola Milos sentencien el partit després del descans

PSGGEN_Alfredo-Sorrentino

El Fertiberia Port Sagunt és un equip construït de darrere cap endavant i això ho està demostrant en aquestes primeres set jornades. El tècnic croat Nikola Milos va tallar la sagnia de gols que arrossegava el conjunt valencià, el més golejats durant dues temporades consecutives, i amb això i amb un porter que torna partit rere partit a marcar-se un 44% d'efectivitat, la victòria està més a prop.

I això que aquest Puente Genil no és tampoc el d'altres temporades, Quino Soler ha dotat a l'equip de més actitud defensiva i això amb Oliva darrere (36% per a ell) també afegeix nivell als pontanos. De fet el partit va començar favorable als de Puente Genil que aconseguien anotar amb fluïdesa i mantenien secs als atacants valencians. Així les coses l'Ovni va haver d'esperar fins al min. 4:38 per veure primer gol del Fertiberia. En aquesta mateixa línia fins al minut 16 no es va posar per davant amb un 7-6 que va ser el primer avantatge i que ja no abandonaria fins al final del partit.

La comentada aportació defensiva i les primeres aparicions de les dues primeres línies dels valencians, Sorrentino i Pacheco feien que l'equip valencià arribés amb quatre gols d'avantatge.

La segona part van mantenir les distàncies inicialment i encara que Josic va estar menys entonats, quatre gols, Rudovic va ser a l'únic pontano que Bruixola no va aconseguir desxifrar acabant el partit amb deu gols. Un arréon pontano en l'equador del segon temps va posar a un gol al Puente Genil, però va ser el mes a prop que va estar perquè David Bruixola i Sorrentino es van tirar la remuntada a l'esquena per tornar a posar els quatre gols en el marcador, que es mantindria fins al final, per aconseguir la primera victòria a casa d'aquesta lliga Loterias Asobal.

La següent trobada del Fertiberia serà en la Catedral davant el Helvetia Anaitasuna dissabte que ve a les 17 hores.

Fertiberia Puerto Sagunto: Bruixola(1)(44%), Ibrahim y Chueca, Rubén(2), Inestrosa(2), Pocholo(4),Tarraso(1),Spiljak, Pozzer(7), Alegre(2), Ángel, Linares, Pacheco(4),Sorrentino(6) i Sario.

AX Puente Genil Avia: Oliva(35.6%), De Hita. Castro, Moya, Cuenca, Josic(4), Curro(4), Paraja(1), Revin, Rudovic(10), Porras(3), Moreira(2)Mekaru i Diaz(1)Àrbitres: Gude i Gude.