El Valencia viatja per a enfrontar-se al Sevilla de Sampaoli

Sevilla Valencia

[match id=342 template=futbol]

El Sánchez Pizjuán no és un camp senzill. Amb els seus 11 punts a l'esquena, l'equip de Prandelli visita Sevilla per a viure un partit que es pronostica dur. Els de Nervión han fet una bona temporada i reposen en el tercer lloc, solament sota els dos grans de la Lliga.

Mentre el Valencia solament ha de respondre cap de setmana a cap de setmana (a excepció del partit del Leganés dimarts que ve per la Copa del Rey), el Sevilla té partits de Champions que superar. La diferència en les agendes és evident, així com l'acompliment de tots dos.

Els andalusos vénen d'un partit injust contra la Juventus. Després d'anar a dalt per un gol, el Mudo Vásquez va ser expulsat i el conjunt va patir un gol de penal de Marchisio en l'últim minut de la primera part. Això va canviar el panorama i l'equip va perdre 3-1 davant la mirada atònita del tècnic argentí.

L'equip che va jugar i va empatar amb un Granada discret a Mestalla i, en realitat, fàcil de superar. Ahir la presidenta —que no estava a Valencia des de la Junta d'Accionistes— va visitar Paterna i, segons consigna Marca, va comunicar en roda de premsa que els jugadors tenen una responsabilitat: revertir la situació i eixir d'eixa "mala atmosfera".

Sampaoli no comptarà amb Nasri, un jugador clau per a la dinàmica de l'equip. El francés ha marcat dos gols en els huit partits que ha estat present i podria significar una baixa important més enllà del gran treball de Vietto a dalt, golejador del conjunt.

Dels més utilitzats, Prandelli tindrà a tots els seus jugadors disponibles en este duel. El més probable és que repetisca la formació davant el Granada, amb Rodrigo en la punta i el migcamp conformat per Enzo, Mario Suárez i Parejo. Una part de l'afició espera la presència de Medrán, però l'italià prioritza l'experiència. Una altra part espera que faça els tres canvis si veu malament el joc dels seus jugadors.

El partit començarà a les 20.45 hrs i serà arbitrat per Del Cerro Grande, del comité madrileny.