El Valencia i el Dépor empaten en un partit de poca por

Deportivo La Coruña vs Valencia CF

[match id=273 template=futbol]

A més de la desmitificació del catenaccio, el millor que va aparéixer amb Prandelli ha sigut la capacitat de tocar i, en conseqüència, combinar. Des que va arribar l'italià, els jugadors s'entenen molt millor en l'àrea quan d'atacar es tracta, el que fan quasi tot el partit.

Amb Abdennour de lateral com a reemplaçament de Gayà i companyia de Garay i Mangala, els blanquinegres van patir els embats dels gallecs en els primers 15 minuts i van necessitar replegar-se. Després van prendre el control de les accions, encara que sense concretar cap ocasió.

Marlos Moreno i Emre Çolak, que va rebre més de quatre faltes en vint minuts, van conduir als locals cap a la porteria d'Alves. El brasiler va suportar les confusions de la seua defensa i es va fer càrrec cada vegada que se li va requerir.

Mentre dominava, als 35' el Valencia va tenir la seua millor ocasió després d'una recuperació en tres quarts del camp que no obstant això no va acabar bé per una eixida a temps del porter Tytoń, la preferència de Garitano per a este partit. Cinc minuts després Rodrigo de nou va aprofitar un espai però no va definir amb claredat.

Abans del descans el Dépor es va sacsejar la pols i li va llevar el domini a l'equip che, que no va poder evitar el gol de cap de Çolak en l'afegit després de centre de Juanfran. El turc no va jugar en la jornada passada per un drama disciplinari i amb la seua presència es va reivindicar com a responsable de l'1-0.

En el primer temps l'equip visitant va estranyar a Gayà i la seua col·laboració en atac, ja que Abdennour va contenir però mai es va projectar. Per això, l'italià ho va reemplaçar per Munir per a repetir la fórmula contra el Barcelona a Mestalla.

Prandelli té en el 9 a una espècie de talismà. En menys d'un minut el seu equip aconseguia l'objectiu després d'una mala eixida per esquerra del Dépor i un Rodrigo que va aparéixer enfront del porter polonés per a marcar l'1-1, que va ficar a l'equip molt més en el partit i va provocar la reacció airejada dels gallecs.

El partit es va dinamitzar després de l'empat. Als 67', després d'una arribada perillosíssima de Andone que Alves va espantar, Medrán va entrar pel capità valencianista. Enzo Pérez va rebre una groga per una entrada sense pilota i després va colpejar amb el baló a l'àrbitre sense intenció, per la qual cosa l'entrenador ho va traure per a evitar problemes i alhora donar més joc a l'equip i cercar la victòria.

A deu minuts del final tots dos entrenadors van fer canvis ofensius i van evidenciar el seu ànim per a quedar-se amb els tres punts i escapar de la posició inadequada en la classificació.

Mentre el València arribava amb perill, els de Garitano van sentir el cansament i es van dedicar a aguantar. Amb un tir nerviós de Mangala i una mà de Navarro en l'àrea, el tràmit de l'empat va apagar el duel i tots dos equips van haver de conformar-se amb un resultat incòmode que a cap dels dos serveix.