El Valencia CF Femení suma un nou triomf a casa per a tancar 2016

vcffemrs_04
vcffemrs_04

El València CF Femení va sumar un nou triomf a casa per a tancar en 2016 la Iberdrola Primera Divisió Femenina RFEF. Dos punts de la davantera de la pedrera M. Peiró i un tercer de la central Nicart van recompensar a l'equip que més va cercar el gol. Amb aquesta victòria, les nostres es mantenen en quarta posició de la Lliga Iberdrola amb 27 punts en 14 jornades.

El conjunt de Cristian Bou va començar el partit donant mostres del seu ADN: possessió i circulació per a aconseguir la porteria del rival. Així va arribar la primera ocasió clara per a les nostres. Banini, en el minut 2, va estar prop d'aconseguir l'1-0 amb un xut ras a centre de Joyce; l'esfèric va passar molt prop de la base del pal dret de la Reial Societat.

Però a poc a poc les donostiarres van fert-se fortes en eixa faceta i complicant el joc de les blanquinegres. Aconseguit el primer quart d'hora el xoc s'equilibrava i les valencianistes també van optar per pilotes llargues, sobretot a Aedo.

Sense amo es desenvolupava la trobada, amb pèrdues de pilota de tots dos conjunts per falta de precisió en la passada. Abans de complir-se el minut 30 el més destacable va ser l'oportunitat de Zornoza en el 28, que va llançar per sobre del travesser davant de Quiñones.

Els minuts passaven, ni València CF Femení ni Reial Societat aconseguien deixar de costat l'error en la passada i la primera part va acabar sense res més que ressenyar.

L'inici de la segona meitat va ser un calc del de la primera. Banini, en el minut 47, va rematar de cap un centre de Carol que va colpejar en el pal dret de les basques.

Les de Cristian Bou volien els tres punts i la presència ofensiva en camp contrari es multiplicava. Szymanowski va entrar per I. Romero, Débora G. per Sale i M. Peiró per Aedo. L'últim canvi va ser Maya per Carol. El tècnic blanquinegre cercava frescor en atac.

Les intencions valencianistes quasi van tenir la seua recompensa en el minut 72, quan un llançament de falta per part de Maya, ras i sec, a punt va estar de sorprendre a la portera de la Reial Societat.

Les d'Igor San Miguel Larrañaga estaven fortes defensivament. Però la fe de les nostres seguia intacta i, per fi, en el minut 79, M. Peiró va ser la més llista en aprofitar de cap una rematada prèvia de Joyce, també de cap. 1-0.

El 2-0 va arribar tres minuts després. De nou M. Peiró va caçar una passada arrere del conjunt 'txuri urdin' per a retallar a Quiñones i sumar el seu segon tant en el partit. El 3-0 va ser obra de Nicart de cap, en el minut 87. Sullastres va evitar el 3-1 amb una molt bona estirada ja en temps afegit i els tres punts es queden a casa. D'aquesta forma, el València CF Femení suma la seua cinquena victòria a casa en la temporada 2016.17 i tanca 2016 com a invicte en el feu blanquinegre.