El Valencia CF Femení empata a casa contra l'Atlético

Valencia CF Femení vs Atlético Madrid Femení

El Valencia CF Femení va sumar un punt davant l'actual campió de la Copa de S. M. la Reina, l'Atlético de Madrid Féminas, en un enfrontament on les visitants es van mostrar superiors durant el primer temps; mentre que les valencianistes van fer el propi en el segon acte. Finalment, repartiment de punts en partit corresponent a la desena jornada de la Iberdrola Primera Divisió Femenina RFEF.

Amanda va aconseguir el 0-1 en el minut 32 i Mari Paz va empatar el xoc en el minut 51.L'equip blanquinegre va començar el partit amb la intensitat a la qual ens té acostumats. I davant un rival, l'Atlético de Madrid Féminas, sense por a tocar la pilota per a superar l'ímpetu de les nostres. Amb 15 minuts cap equip dominava, si bé la possessió es decantava del costat de les visitants, que trepitjaven camp rival amb més facilitat però sense ocasions que comptabilitzar.

El xoc era d'intenció més que de joc. A les blanquinegres els faltava ajustar la pressió i les visitants no acabaven d'embastar en zona d'atac.

Aconseguida la mitja hora les atlètiques eren més propietàries del ritme de la trobada que les valencianistes, la qual cosa es va plasmar en el 0-1 d'Amanda Sampedro, qui va aprofitar un rebutge para, des de fora de l'àrea gran, avançar al seu equip amb un tir impossible per a Endler. Es complia el minut 32.

Este gol va donar més seguretat a l'Atlético de Madrid Féminas, que va apostar per la circulació de l'esfèric per a complicar la reacció del Valencia CF Femení. Les de Cristian Toro necessitaven el descans per a rearmar-se.

La segona meitat va arrancar amb una bona oportunitat per a Szymanowski, que va bloquejar Lola Gallardo. Però en el minut 51 la portera rival no va poder evitar l'empat de Mari Paz. La davantera gallega va rematar de cap dins de l'àrea xicoteta, després d'una primera mà salvadora de Lola Gallardo i travesser a una altra rematada de cap de Nicart en un córner.

El Valencia CF Femení havia fet un pas molt important. El partit no solament s'igualava en el marcador. Les de Cristian Toro creien i l'Atlético de Madrid Féminas seguia fort.

Des de l'1-1 el xoc va guanyar en arpa i intensitat i les nostres van apostar amb escreix per la victòria. Mari Paz, en el minut 74, va connectar de cap un centre de Zornoza. Lola Gallardo va bloquejar sense dificultat doncs la rematada va ser centrat. En el minut 76 Priscila quasi va aconseguir l'1-2, però el seu tret va ser repel·lit per la base del pal dret de Endler.

La trobada transmetia emoció i l'afició reunida en l'Estadi Antonio Puchades ho reflectia amb els seus crits d'ànim per a les blanquinegres. Les blanquiroges semblaven una mica més senceres per moments. En les nostres el cansament d'uns més que bons 30 primers minuts de la segona meitat enfront d'un fort rival feia una mica de dubtes en la presa de decisions. Ara els suports eren més importants que mai i, com sempre, les jugadores de Cristian Toro van demostrar que són un equip.