El Levante suma la seua segona derrota de la temporada davant de l'Oviedo

El conjunt granota segueix líder malgrat perdre 2-0 en terres asturianes.

Oviedo 2-0 Levante

[match id=320 template=futbol]

El Levante ha perdut per segona vegada en la Lliga 123 per 2-0 en l'estadi Carlos Tartiere enfront de l'Oviedo, en un xoc en el qual el conjunt granota s'ha vist superat tant en joc com en resultat. Malgrat la derrota, els homes de Juan Ramón López Muñiz continuen líders en solitari amb 31 punts.

El Real Oviedo va saltar al terreny de joc amb el propòsit d'aconseguir la victòria enfront del millor equip de Segona Divisió amb el suport de la seua afició. Fernando Hierro tenia ben estudiat al seu rival i sabia com li podia fer mal per a derrotar al conjunt valencià.

El duel va estar molt igualat fins a la segona meitat que va ser quan van arribar els punts. El primer d'ells va arribar als 60 minuts i va ser obra de Michu, que es va estrenar com a golejador. El davanter va aprofitar un bon centre de Pereira i amb un gran tastareu va batre a Raúl Fernández. Deu minuts després, el mateix Pereira ampliava distàncies en el marcador en marcar la segona diana de la vesprada.

El 2-0 va deixar molt tocat al Levante i no va ser capaç de reaccionar. Els locals es van mostrar molt seriosos en defensa i els visitants no van trobar la manera de posar en vertaderes dificultats al conjunt carbayon. Amb el definitiu 2-0 l'Oviedo suma 24 punts i es col·loca en la part alta de la classificació. Per la seua banda, el Levante es queda amb 31 punts i manté el lideratge en la categoria de plata.