El Levante no pot passar de l'empat davant del Cádiz

Levante - Cádiz

[match id=312 template=futbol]

El Levante rebia al Cádiz en l'estadi Ciutat de València en un atractiu duel de Segona Divisió, amb dos rivals que aspiren a pujar a la màxima categoria del futbol espanyol. Els locals, capdavanters en solitari de la Lliga 123, pretenien sumar la seua sisena victòria de la temporada en el seu estadi però el conjunt gadità s'ha mostrat sòlid en defensa i ha aconseguit puntuar en un difícil escenari.

El conjunt valencià va ser el clar dominador del duel però no va aprofitar les seues ocasions de gol. Roger i Jason es mostraven molt actius sobre l'àrea de Cifuentes, però la saga i el meta cadista desbarataven les seues oportunitats de cara a porta. A mesura que passaven els minuts, el Levante seguia tenint la posició de la pilota però el marcador romania intacte.Després dels primers 45 minuts els homes de Juan Ramón López Muñiz van gaudir d'una gran oportunitat per a desfer l'empat. Postigo va enviar l'esfèric fora després d'un bon centre de Toño. El Llevant intentava batre a Cifuentes en jugades a pilota parada però no aconseguia la seua comesa. L'entrenador granota va moure la banqueta i lleve del verd a Morales i Martins, que no van tenir una bona vesprada, i van entrar al terreny de joc Rubén García i Víctor Casadesús per a reforçar l'atac local.La millor ocasió dels visitants va arribar als 63 minuts de joc en les botes d'Ortuño. El davanter murcià després d'un bon centre d'Álvaro García a punt va estar de sorprendre a Raúl Fernández. El meta llevantinista va haver de lluir-se baix pals per a evitar el primer tant del partit. Cervera havia estudiat a la perfecció al seu rival i no volia anar-se de la capital del Túria amb les mans buides.El duel va concloure amb el 0-0 inicial i repartiment de punts per a tots dos quadres. Els locals sumen el seu segon empat consecutiu en Orriols però continuen amb un ampli avantatge en la classificació respecte als seus perseguidors. Per la seua banda, l'equip andalús manté la seua bona ratxa de resultats i acumula sis trobades sense conéixer la derrota.