El club Tripuçol aconsegueix la permanència en l'elit del triatló espanyol

tripuçol
tripuçol

Després d'un llarg matí amb diversos triatlons supersprint seguits, Alex Vanaclocha i Jesús Jiménez van passar la primera ronda i es van classificar per a la següent semifinal. A mesura que avançava el matí, Jesús, en el seu primer any de júnior, va aconseguir plaça per a la final on corrien 25 dels millors triatletes espanyols. Jesús va aconseguir una extraordinària 9a posició en aquesta final.

Al començament de la sessió vespertina, els xics aconseguien no només mantenir la categoria, sinó finalitzar en 10a posició en la Lliga Nacional.

Per part seua, les xiques van estar a punt d'aconseguir l'ascens a 1a divisió en la carrera de relleus per parelles, que va decidir el campionat, quedant-se a escassos 2 punts.

Com a balanç, l'equip valora aquesta campanya que finalitza amb molt bons resultats per al club i es mostren molt satisfets de com ha anat la temporada i esperen amb ànsia la pròxima.