Beniparrell, líder en solitari de l'Edicom-Interpobles de Galotxa

Els juvenils de Borbotó han començat molt bé l'Edicom

Després de dues jornades en el 32é Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom, el primer equip del club de l'Horta Sud encapçala la màxima categoria.

Dissabte passat es donava la sorpresa, i el Bar Valencia Quart de les Valls era derrotat en casa per l'Ajuntament de Beniparrell. Només per un joc, ja que el resultat final era 65 a 70, però suficient perquè volaren dos importants punts cap a Beniparrell. Els visitants, amb un Roberto ja recuperat al nivell necessari per a jugar en primera, demostraren que poden ser candidats al títol davant un Quart de les Valls amb l'absència d'Alex i amb Javi "Moro" jugant només amb l'esquerra per una lesió en el colze dret. L'Ovocity Marquesat, per la seua part, començava la seua participació en el torneig guanyant 70 a 30 al Borbotó, després d'haver descansat la primera jornada. El Lanzadera Montserrat descansa aquesta jornada, tal com marcava el calendari de competició.

Classificació 1ª categoría:1.- Ajuntament Beniparrell A - 5 punts2.- Ovocity Marquesat A - 3 punts3.- CPV Borbotó A - 3 punts4.- Bar Valencia Quart A - 1 punts5.- Lanzadera Montserrat A - 0 punts

Els juvenils de Borbotó ocupen la primera posició de la taula, després d'haver guanyat la primera partida davant el Quart de les Valls, i al Marquesat aquesta setmana. En segona posició marxa el Lanzadera Montserrat, seguit un punt per darrere pel Beniparrell i el Quart. Respecte a la divisió de plata són l'Ovocity Marquesat B i el Caixa Popular Pobla de Vallbona els qui manen en els grups. El Caixa Popular Meliana E i Ca Gines Massalfassar ocupen el primer lloc dels grups de tercera, categoria en la qual s'han suspés vàries partides per la pluja del cap de setmana. Igual que en quarta, on Vinalesa B, Meliana F i Albuixech B lideren els seus corresponents grups.