9 medalles en el campionat autonòmic per als llançadors de Juanvi Escolano

WhatsApp Image 2020-08-29 at 21.29.01

El passat cap de setmana es va celebrar el Campionat Autonòmic Absolut de la Comunitat Valenciana on es reuneixen els millors llançadors valencians i els atletes del grup de llançaments del CC El Garbí van ser presents.

En la jornada de divendres, en les pistes Gaetà Huguet de Castelló, Kim López (Fent Camí Mislata) es va proclamar Campió Autonòmic en llançament de disc amb una marca de 47,88 m . Gema Martí (F.C Barcelona) es va penjar la medalla de plata en llançament de martell amb una marca de 54, metres, igual que Dani Mayor (CA Safor Teika), medalla de plata amb 51,31 metres.

En llançament de javelina Aitor Escamilla, medalla de bronze i Aina Olaso (CA Safor Teika) va fregar el podi en llançament de javelina amb una excel·lent quarta posició i una millor marca de 37,83 metres.En la jornada del dissabte, Judit Prats (AA Catalunya) va finalitzar en primera posició en llançament de pes amb un millor tir de 13,65 metres, seguida de la seua companya d'entrenament Ainhoa Martinez (Avinent Manresa). Mari Gregori (CA Silla) va superar la barrera dels 11 metres i una cinquena plaça.

En la prova de pes masculí, Kim López medalla de plata i Victor Faus medalla de bronze tots dos del Fent Camí Mislata amb unes marques de 15,21 i 14,39 metres respectivament. En quart lloc Rubén Mayor (CA Safor Teika) amb 14,08 seguit de Marc Mestre (FC Barcelona) i Guillermo Garcés del Club de Córrer el Garbí.

Finalment, Aitor Urkia, es va desplaçar fins al País Basc per a disputar el Campionat Autonòmic de la seua comunitat i es va penjar la medalla d'or en llançament de martell amb un millor tir per damunt dels 58 metres.Molts d'aquests atletes es desplaçaran a Madrid per a competir en la Lliga Sports Cup que organitza la Reial Federació Espanyola d'Atletisme.