caixa popular

Ca la Vila acull l'exposició "Un món sense cadenes: UGT en la València Republicana (1931-1939)"

La mostra es pot visitar a Llíria fins el 15 d’abril

Ca la Vila acull l'exposició "Un món sense cadenes: UGT en la València Republicana (1931-1939)"
06/04/2018 -

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, el director general d’Administració Local, Antoni Such, i el secretari general d’UGT-PV, Ismael Sáez, han participat este matí en la inauguració de l’exposició “Un món sense cadenes: UGT en la València Republicana (1931-1939)”.

Esta mostra itinerant del sindicat UGT es podrà visitar a Ca la Vila fins al pròxim 15 d’abril, en horari de dilluns a divendres de 18.00 a 20.00 hores.

L’exposició es dividix en quatre parts. La primera, “Treballadores i treballadors del món”, que es correspon amb els orígens de la fundació de la UGT. La segona que apunta a “Un temps d’esperança” i coincidix amb la proclamació de la II República i el seu esperit modernitzador. La tercera, “La lluita contra les cadenes”, que suposa la resistència des de la rereguarda valenciana i la participació directa de UGT en el seu esforç per defendre la II República; i finalment la part denominada “Un futur contingut en el passat” que planteja la reorganització de la UGT i del PSOE des de l’exili.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris