25n
25N
25N

Cerquen a l'home acusat de cremar el pis de la seua exdona a Albal

L’incendi d’aquest diumenge podria tenir un origen en un nou cas de violència de gènere

Consorci Provincial de Bombers

Cerquen a l'home acusat de cremar el pis de la seua exdona a Albal
30/04/2018 -

Aquest diumenge cremava en flames tota una finca de la localitat d’Albal que va obligar al desallotjament de tots els veïns. En aquests moments, la Guàrdia Civil ha activat el dispositiu de cerca al possible sospitós de l’incendi de l’habitatge en el primer pis en descobrir que té una ordre d’allunyament per violència de gènere.

incendio_albal2El sospitós era la parella de la propietària del pis on es va ocasionar l’incendi que va acabar arrasant tota la finca del carrer Séquia de Favara a Albal. Precisament en el moment de l’incendi, tant la dona com els fills no es trobaven dins de l’immoble. Així mateix, tal com asseguren des del Consorci Provincial de Bombers, no s’ha hagut de lamentar cap víctima ni ferits.

Entorn de les 16:30 hores de la vesprada de diumenge, s’ha donat l’avís d’un incendi en una finca d’Albal. Pel que sembla, s’ha produït una explosió en un habitatge del primer pis que ha arrasat amb tota l’estructura d’aquest, finques adjacents fins a fins i tot vehicles del mateix carrer

En aquests moments se segueix investigant les causes i la Guàrdia Civil ha activat el dispositiu d’ordre i captura del sospitós. Alguns testimonis afirmen haver-lo vist en els voltants moments abans de l’incendi. Precisament per a sufocar-ho van haver d’acudir el Bup de Catarroja, de Silla i de Torrent, sergent de Torrent, ABE de Paterna, BFP de Torrent, i oficial de guàrdia. Des del Consorci Provincial de Bombers ens van enviar algunes de les imatges més impactants de l’incendi.

Una possible botella inflamable centra una de les hipòtesis però es treballen en totes les possibilitats per a esclarir l’origen de l’incendi que ha afectat aquesta finca i a les adjacents del carrer de Séquia de Favara a Albal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 10 =