caixa popular

El Bus de Paterna a la Fe compleix 1 any de funcionament

El Bus de Paterna a la Fe compleix 1 any de funcionament
01/06/2017 -

L’autobús de Paterna a l’Hospital Universitari la Fe de València que l’actual Equip de Govern va posar en marxa fa un any compleix el primer aniversari de la seua posada en marxa amb una mitjana de 1.200 viatgers al mes.

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha valorat positivament la utilitat que el servei està tenint per a la ciutadania paternera així com l’excel·lent acolliment que aquesta línia directa de transport públic municipal ha tingut des del principi per part dels veïns i veïnes.

“Les xifres de viatgers durant aquest any avalen la necessitat d’aquest autobús”, ha destacat el primer edil al mateix temps que ha explicat que “es tracta d’un servei ràpid, còmode i assequible utilitzat no només pels paterners i paterneres que van a l’hospital a les seues consultes mèdiques o a visitar a algun malalt/a, sinó també pels veïns i veïnes que treballen per la zona o al mateix centre hospitalari”.

Referent a això, Sagredo ha anunciat que precisament per oferir un millor servei a aquells que agafen el bus per arribar al seu lloc de treball, des de l’equip de govern estan estudiant avançar 30 minuts l’hora d’eixida de l’autobús perquè isca de Paterna a les 06.30 i atendre així una de les peticions realitzades pels usuaris.

En aquest sentit, l’Alcalde també ha avançat que “aquest estiu, a través de l’empresa adjudicatària del servei Edetania Bus, es realitzarà una enquesta per saber el nivell de satisfacció dels usuaris, conéixer les seues queixes i/o suggeriments amb l’objectiu de seguir millorant el servei i adaptar-lo a les seues necessitats”.

Respecte a les franges horàries, Juan Antonio Sagredo ha indicat que els trams compresos entre les 08:00-08:30, les 10:00-10:30 i les 11:00-11:30 són els que major freqüència de viatgers registra l’autobús alhora que ha assenyalat que “el passat març va ser el mes que més volum d’usuaris va registrar amb 1.570 passatgers”.

Finalment, l’Alcalde ha tornat a incidir en l’eficiència d’aquesta línia que, en menys de 25 minuts recorre els 14 km que separen el municipi del centre hospitalari utilitzant la V-30 i facilita el desplaçament dels veïns/es de Paterna a un preu més que assequible (0,85 €). “Aquest bus no només evita problemes d’aparcament sinó que a més estalvia temps i diners als veïns/es, ja que, abans de posar en marxa aquest bus, el temps que empraven per a arribar a l’hospital superava l’hora i mitja i es gastaven al voltant de 4,5 € a l’utilitzar diversos mitjans de transport”, ha recordat.

L’autobús directe a la Fe de València va ser una de les apostes electorals més importants que l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo va adquirir amb la ciutadania amb l’objectiu de millorar la comunicació en transport públic de Paterna amb els dos centres de referència pels paterners i paterneres: l’Hospital la Fe de València i el Centre d’Especialitats de Burjassot.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats