25n
25N
25N

El bus que s'emprarà durant les obres en un túnel de la línia Xàtiva-Alcoi pararà en el nucli urbà d'Ontinyent

[ca]El transport deixarà els passatgers en l’encreuament entre les avingudes d’Albaida i Almaig, cosa que permetrà estalviar temps i accedir fàcilment a la línia de bus urbàEl transporte dejará los pasajeros en el cruce entre las avenidas de Albaida y Almaig, cosa que permitirá ahorrar tiempo y acceder fácilmente a la línea de autobús urbano

El bus que s'emprarà durant les obres en un túnel de la línia Xàtiva-Alcoi pararà en el nucli urbà d'Ontinyent
14/10/2020 -

RENFE ha confirmat aquest dimecres a l’Ajuntament d’Ontinyent que adaptarà a les demandes del consistori el seu Pla Alternatiu de Transport durant les imminents obres que es duran a terme a la línia de tren Xàtiva-Alcoi (principalment al túnel entre Xàtiva i El Genovés), que obliguen a transportar els viatgers en bus del 19 d’octubre al 30 de novembre. Així, el bus pararà en l’encreuament entre les avingudes d’Albaida i Almaig.

La regidora de Transport, Inma Ibáñez, ha explicat que “en primera instància la previsió de RENFE era que l’autobús que transportarà els passatgers procedents de l’estació de Xàtiva fera parada en l’estació de tren d’Ontinyent, però teníem molt clar que era més ràpid i més còmode per a les persones usuàries i fins i tot més ecològic que el bus parara en el nucli urbà, cosa que vam explicar adequadament i amb plànols als responsables de RENFE. Unes explicacions que han estat finalment escoltades i ateses pel nou responsable de relacions institucionals de RENFE, l’exdelegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, a qui agraïm la seua receptivitat”, manifestava.

Així, Fulgencio confirmava telefònicament aquest matí a la regidora la modificació de les previsions inicials, de manera que el Pla Alternatiu de Transport que s’aplicarà des del dilluns vinent contemplarà la parada del bus en els voltants de la rotonda d’encreuament entre les avingudes d’Albaida i Almaig. D’aquesta manera, explicava Ibáñez, “les persones usuàries no sols es trobaran més ràpidament dins el nucli urbà, sinó que tindran al seu abast a pocs metres la parada del bus urbà, cosa que els permetrà arribar més fàcilment a aquell lloc de la ciutat on vulguen desplaçar-se”.

Segons ha fet públic ADIF, l’entitat que executarà les obres, l’actuació prevista contempla millores en un túnel entre Xàtiva i El Genovés; la construcció d’un mur de contenció i altres operacions de neteja de cunetes i drenatge. Uns treballs que suposaran una inversió aproximada de 700.000 euros més IVA, i la complexitat dels quals exigirà la interrupció del trànsit ferroviari des de les 7:30 hores del 19 d’octubre a les 06:00 hores del 30 de novembre. Durant eixe període RENFE posarà en marxa el referit Pla Alternatiu de Transports que garantisca la mobilitat durant l’execució de les obres, podent ampliar-se la informació al voltant dels horaris i freqüències del transport alternatiu en bus al telèfon 912 320 320, així com al lloc web www.renfe.com.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 4 =

bombers
CCCC
bombers
Valencia activa