25n
25N
25N

El 'Bus de la Llengua' reparteix 1.500 samarretes en la manifestació de l'Orgull

El 'Bus de la Llengua' reparteix 1.500 samarretes en la manifestació de l'Orgull
29/06/2019 -

El ‘Bus de la Llengua’ de la campanya ‘Sempre teua. La teua llengua’ de la Generalitat Valenciana arriba aquest dissabte, 29 de juny, a València per a completar el recorregut de la manifestació de l’Orgull LGTB+.

Durant tota la marxa, fins a esgotar existències, es repartiran més de 1.500 samarretes des de l’autobús amb el lema de la campanya, amb l’ambientació d’una xaranga al llarg del recorregut.

La gran marxa de l’Orgull de València comença a les set de la vesprada en la Porta de la Mar i recorre els carrers Colón i Xàtiva fins a arribar a la plaça de l’Ajuntament per a celebrar la fi de festa, detalla la Conselleria d’Educació en un comunicat.

Una vegada arribe la comitiva a la plaça de l’Ajuntament de València, el ‘Bus de la Llengua’ estarà estacionat entre l’edifici de Correus i el carrer Correus.

L’autobús forma part de la campanya ‘Sempre teua. La teua llengua’ de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. Des de la seua posada en marxa el setembre de 2017, té per objectiu la promoció social del valencià dins dels principis que inspiren la política lingüística del Consell i la seua aposta per la diversitat i la cohesió com a “valors bàsics per a l’equitat lingüística”.

Tota la informació de ‘Sempre teua. La teua llengua’ està disponible en la pàgina web ‘http://www.sempreteua.gva.es’ i en les xarxes socials (Twitter i Facebook) amb el nom d’usuari ‘@SempreTeua’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =

caixaontinyent
paterna