25n
25N
25N

Burjassot fa un pas més per a mantenir informada a la seua població amb vídeos accessibles per a persones amb discapacitat sensorial

Burjassot fa un pas més per a mantenir informada a la seua població amb vídeos accessibles per a persones amb discapacitat sensorial
27/03/2020 -

En aquests moments, en què estem vivint una situació excepcional per l’alerta sanitària, tota ajuda és poca i la implicació de tots els serveis amb què compta l’Ajuntament de Burjassot està sent excepcional perquè la població se senta cuidada i informada al minut de tot el que succeeix en el municipi.

Des de l’àrea de Serveis Socials s’ha fet un pas més i, gràcies a la tècnica encarregada de les relacions amb les persones amb discapacitat auditiva, s’estan creant vídeos accessibles per a aquest col·lectiu i per a les persones amb discapacitat visual, amb l’objectiu que estiguen informades de primera mà de totes les mesures que es prenen per part de l’Ajuntament i de totes les recomanacions que es donen per a suportar el confinament.

“Volem donar el millor servei, tindre a la nostra població informada i cuidada i aquesta nova iniciativa que s’està desenvolupant des de Serveis Socials és molt important. Agraïsc enormement el treball que s’està realitzant des d’aquesta àrea i des de totes les de l’Ajuntament per a garantir que les nostres veïnes i els nostres veïns estiguen atesos, informats i sabent a cada moment el que succeeix en el seu municipi. Tots hem d’estar units davant aquesta situació d’alarma sanitària i, amb aquests vídeos, es fa un pas més perquè tots els col·lectius socials de Burjassot estiguen informats de primera mà de tot el que esdevé a Burjassot”, en paraules de Rafa García, Alcalde de Burjassot.

Els vídeos són accessibles, com s’ha assenyalat, tant per a les persones amb discapacitat auditiva, ja que les notícies estan interpretades en llengua de signes, com amb discapacitat visual, ja que també tenen àudio, facilitant així que tots dos col·lectius estiguen informats.

Aquests vídeos poden veure’s i sentir-se en el canal de YouTube de l’Ajuntament de Burjassot, a través de l’enllaç https://www.youtube.com/user/aytoburjassot, i també des de la web municipal, www.burjassot.org, en la qual es posaran tots els enllaços als diferents vídeos que es vagen elaborant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =