25n
Orgull
Orgull

Burjassot compta amb un vehicle adaptat per al transport i espera d’animals vius

Burjassot compta amb un vehicle adaptat per al transport i espera d’animals vius
02/08/2021 -

Des de hui mateix, 2 d’agost de 2021, l’Ajuntament de Burjassot ja disposa d’un vehicle adaptat per al transport i espera d’animals vius. El vehicle, que serà el que utilitze per a aquestes accions la Societat Protectora d’Animals del municipi (SPAB), s’ha entregat aquest matí a les voluntàries de l’entitat burjassotera.

Tant l’alcalde de Burjassot, Rafa García, com el regidor de Benestar Animal, Juan Manuel Hernando, han pogut comprovar, al costat de les voluntàries de la SPAB, les característiques del vehicle i la seua capacitat i idoneïtat per a la funció que exercirà.

Destinat a la recollida, espera i transport d’animals de companyia, el vehicle està adaptat, aïllat tèrmicament, compta amb la ventilació apropiada i es pot dividir en diferents estades per al transport d’animals diversos que seran traslladats als centres d’acolliment, en cada cas. Així, el vehicle compleix amb la llei de Sanitat i Transport Animal.

La Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) és l’entitat amb la qual l’Ajuntament de Burjassot té contractat el servei necessari per a la recollida, vigilància i control dels animals de companyia abandonats, perduts o rodamons en el municipi; la gestió de les colònies felines existents a Burjassot així com les successives campanyes de conscienciació i sensibilització ciutadana sobre el respecte, la cura i el benestar dels animals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 5 =