25n
25N
25N

Burjassot suspén la celebració popular del 9 d’Octubre

Burjassot suspén la celebració popular del 9 d’Octubre
05/10/2020 -

Enguany, les calderes d’arròs amb fesols i naps, els inflables i la celebració popular del 9 d’Octubre, dia de tots els valencians i valencianes, no es podrà veure a Burjassot. L’Ajuntament de la localitat, des de la regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero, ha pres la decisió, tenint en compte la situació sanitària, de suspendre la celebració de tan marcat dia en el calendari.

“Hem hagut de prendre de nou una decisió difícil”, en paraules de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, “ja que és el nostre dia, el de tots els valencians i totes les valencianes i gaudim dels actes al costat de les nostres entitats festives i culturals. Des dels més xicotets fins als més majors, tots vivim el 9 d’octubre amb il·lusió però enguany no podrà ser amb les tradicionals calderes ni amb els inflables i els jocs per als nostres xiquets”.

García ha destacat que “són centenars els veïns i les veïnes que es concentren en els voltants de la Casa de Cultura i en la seua Pineda per a gaudir de la festivitat i, en aquests moments, no són convenients ni aconsellables aquestes concentracions ja que la salut de tots està en joc”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + quatre =