25n
25N
25N

Burjassot se suma a "No alimentes al monstruo de las cloacas"

Burjassot se suma a "No alimentes al monstruo de las cloacas"
14/11/2019 -

L’Ajuntament de Burjassot s’ha adherit a la Campanya “No alimentes al monstruo de las cloaca”, una iniciativa de la Asociación Española de Abastecimientos de Agua y Saneamiento (AEAS) en col·laboració amb Aigües de València, Grup Global Omnium sobre els productes no aptes per a ser rebutjats pel vàter.

En els últims mesos, s’ha detectat que  es continuen produint nous i importants embossos causats per llançar a l’inodor tovalloletes humides i altres productes no aptes per a aqueixa fi. Per aquest motiu, s’aprofitarà que el dia 19 de novembre és el Día Mundial del Retrete per a presentar la citada campanya, a la qual s’ha adherit l’Ajuntament de Burjassot.

Adherint-se a la campanya, el Consistori es compromet a impulsar-la i difondre-la en la mesura de les seues possibilitats, recordant, així mateix, que pel vàter “només han de rebutjar-se les tres P: pipí, popó i paper higiènic”, tal com han assenyalat els organitzadors que, apunten “que totes les tovalloletes i productes d’higiene personal han d’estar clarament etiquetats i ser rebutjats en la paperera o el fem”. Les empreses fabricadores d’aquests productes, “haurien de proporcionar als consumidors informació clara i concisa sobre els mètodes de deixalla”.

D’igual manera, l’Ajuntament també es compromet a “involucrar a les entitats en accions de conscienciació i sensibilització com aquesta campanya o altres relacionades amb aquesta problemàtica”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 20 =

caixaontinyent
paterna