25n
25N
25N

Burjassot reprén la seua programació cultural amb "Olea", un espectacle de dansa i pirotècnia a l'aire lliure

Burjassot reprén la seua programació cultural amb "Olea", un espectacle de dansa i pirotècnia a l'aire lliure
31/05/2021 -

Després de més d’un llarg any marcat per la pandèmia, Burjassot diu hola al mes de juny i a l’imminent estiu del 2021 reprenent la seua programació cultural reverent a les arts escèniques.

Així, la primera cita marcada en el calendari de la cultura serà en la nit del divendres 4 de juny, concretament a les 22 h, quan l’aparcament de les Palmeres, al costat del Mercat Municipal L’Almara, alberg gratuïtament l’espectacle “Olea”, un número de dansa per a públic adult que arriba a Burjassot de la mà de la companyia “Visitants”. Per a poder gaudir d’aquest espectacle és imprescindible sol·licitar invitació, des del dilluns 24 de maig, a través de cultura.burjassot.org.

Olea, segons la companyia Visitants, naix de l’arbre que és present en totes les cultures mediterrànies i que simbolitza la resistència, la fortalesa i la pau. La guerra sacseja la terra, s’emporta als homes i dues dones s’uneixen per a assegurar la continuïtat de la vida. Aquest simple, però potent premissa tix la dramatúrgia i narrativa circular d’Olea, on passat i present s’enllacen en una peça hipnòtica, intensa i compromesa.

El desenvolupament de l’espectacle, en l’aparcament de les Palmeres, comptarà amb totes les mesures sanitàries establides per a la prevenció de la COVID-19. Així, serà obligatori l’ús de màscara de tots els assistents des dels sis anys; hi haurà presa de temperatura i desinfecció de mans a l’entrada al recinte i acomodació en seients assignats prèviament, entre altres mesures.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 14 =