25n
25N
25N

L'Ajuntament de Burjassot inicia el repartiment de 40.000 mascaretes en les bústies de les cases

L'Ajuntament de Burjassot inicia el repartiment de 40.000 mascaretes en les bústies de les cases
21/04/2020 -

L’Ajuntament de Burjassot (València) ha iniciat el repartiment de mascaretes higièniques en les bústies de les llars de la localitat després d’anunciar la setmana passada aquesta mesura i la compra d’aquest material per part del consistori per a la seua població davant la crisi sanitària del coronavirus, segons ha informat aquesta administració local en un comunicat.

Així, ha explicat que en aquest repartiment es depositen en les bústies tantes mascaretes com nombre de persones empadronades hi ha en cada habitatge. Igualment, ha detallat que les mascaretes higièniques van empaquetades de dues en dues o de manera individual.

El consistori ha assenyalat que està previst que el repartiment s’allargue durant diversos dies, atés que “és un procediment exhaustiu en realitzar-se de forma personalitzada”. Per això, aquest ajuntament sol·licita “paciència i tranquil·litat per part de la ciutadania”.

Així mateix, ha destacat que una vegada haja finalitzat el procés de repartiment i prèvia confirmació de la finalització, se solucionarà qualsevol incidència que haja pogut sorgir.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, ha manifestat que “l’Ajuntament vol que els ciutadans tinguen, almenys, una primera ajuda a l’hora de poder protegir-se en la seua eixida al carrer, mentre es realitza el proveïment normal en les farmàcies i botigues”.

García ha demanat també “paciència a l’hora de rebre les mascaretes” en les bústies, “ja que el repartiment serà lent a causa de les circumstàncies”. “Hi ha suficients mascaretes per a tota la població i, en els pròxims dies, farem que arriben a totes les bústies, amb un total del voltant de 16.000 habitatges i 40.000 unitats”, ha exposat.

El primer edil ha agregat que “Burjassot continuarà lluitant per a aconseguir superar la pandèmia, sense pausa, i intentant oferir les millors solucions que puguem a cada moment als problemes que dia a dia es van plantejant”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + cinc =

museo prehistoria