25n
25N
25N

Burjassot repartirà 10.000 mascaretes entre els comerços i serveis del municipi

Burjassot repartirà 10.000 mascaretes entre els comerços i serveis del municipi
11/06/2020 -

L’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Comerç, dirigida per Rosa Coca, continua adoptant mesures per a ajudar en tot el possible als comerços i serveis del municipi davant la situació d’alerta sanitària que s’està vivint. Així, des del Consistori, i tenint en compte les últimes recomanacions del Ministeri de Sanitat, es farà lliurament de mascaretes a tots els comerços i serveis del municipi.

Els comerciants podran passar la setmana vinent, del 15 al 19 de juny de 9.00 a 14.00 hores, pel Centre Social La Granja, situat al costat de la Casa de Cultura, per a recollir un sobre en el qual se’ls entregaran cinc mascaretes per negoci. Hostalers, comerciants de tots els àmbits, empreses de serveis… Tot el teixit comercial de Burjassot pot passar per la planta baixa del citat Centre Social per a recollir les seues mascaretes.

“Farem lliurament de 10.000 màscares als comerços i serveis de Burjassot”, tal com ha assenyalat l’alcalde de Burjassot, Rafa García, “ja que sabem que per als nostres comerciants el fet d’haver de portar-les durant tot el dia per a atendre els seus clients els suposa una despesa afegida als seus negocis. Continuem fent passos per a ajudar-los en tot allò que podem des de l’Ajuntament, seguint sempre les recomanacions que ens marca el Ministeri de Sanitat”.

Per a García, “tota ajuda que puguem brindar als nostres negocis és poca i continuem treballant per a poder augmentar-la. A l’inici de l’estat d’alarma, vam facilitant als comerços essencials oberts a Burjassot mampares protectores per als seus aparadors, també mascaretes i pantalles i, ara, entregarem mascaretes a tots els comerços del municipi. Apostem pel nostre comerç i per garantir-los, tant a ells com als seus clients, les màximes mesures sanitàries possibles que estan al nostre abast”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 14 =