25n
25N
25N

L'Ajuntament de Burjassot repartirà prop de 5000 màscares per als escolars d'entre 6 i 16 anys

L'Ajuntament de Burjassot repartirà prop de 5000 màscares per als escolars d'entre 6 i 16 anys
24/09/2020 -

L’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria d’Educació que dirigeix Manuela Carrero, està treballant braç a braç amb la comunitat educativa del municipi per a contribuir a garantir la seguretat dels escolars en el marc dels centres educatius i aules del municipi que, aquestes setmanes, estan obrint les portes a un nou curs.

Com una més de les accions de suport al sector de l’Educació que des del Consistori s’estan duent a terme, en els pròxims dies, la totalitat dels centres educatius públics i concertats que acullen a les seues aules a població escolar d’entre 6 i 16 anys, rebran prop de 5.000 màscares higièniques i reutilitzables destinades als escolars i elaborades sota les directrius de la certificació UNEIX 0065.

Amb motiu de la visita que l’Alcalde, Rafa García i la regidora d’Educació, Manuela Carrero han realitzat a les portes de diversos centres amb motiu del primer dia de classe, alguns directors i directores han rebut en mà una mostra d’aquestes màscares, però serà en els pròxims dies quan l’Ajuntament procedisca, centre per centre, al repartiment de totes elles.

Homologades, reutilitzables, aptes per a 25 rentades, i amb doble capa de teixit protector, les màscares que repartirà l’Ajuntament estan serigrafiades amb l’etiqueta #BurjassotEresTu i amb diversos elements decoratius relatius a Burjassot i a l’àmbit escolar.

“Considerem indispensable que els nostres menors puguen també portar l’equipament sanitari adequat i a més confeccionades en la seua grandària. Les màscares, la higiene de mans i la distància social són mesures de vital importància per a evitar els contagis del coronavirus i permetre que els nostres centres educatius siguen segurs per als nostres menors” ha matisat l’Alcalde de Burjassot, Rafa García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =

bombers
CCCC
bombers