25n
25N
25N

Burjassot rep la visita d’un Ecoparc mòbil de l’Emtre, del 10 al 12 de setembre

Burjassot rep la visita d’un Ecoparc mòbil de l’Emtre, del 10 al 12 de setembre
08/09/2020 -

Finalitzades les vacances estivals, l’Ecoparc mòbil de l’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE) es desplaçarà de nou a Burjassot. Aquesta visita s’emmarca dins de les estades mensuals que realitza l’Ecoparc en el municipi ja que, en aquest 2020, estarà a Burjassot durant tots els mesos de l’any, en diferents dates, gràcies al treball de l’Oficina de Sostenibilitat Local, coordinada des de l’àrea de Transició Ecològica per l’alcalde de Burjassot, Rafa García.

L’Ecoparc estarà a Burjassot del 10 al 12 de setembre i el seu horari serà entre setmana, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores, mentre que el dissabte, 12 de setembre, l’horari serà de 10.00 a 13.00 hores. La seua ubicació, com és habitual, serà en l’aparcament de les Palmeres, al costat del Mercat Municipal l’Almara.

Les veïnes i els veïns de Burjassot podran depositar en l’Ecoparc xicotets electrodomèstics que tenen a casa i que ja no funcionen, pintures, dissolvents o càpsules de café, entre altres elements, com ara llibres i revistes, piles, termòmetres, oli de motor i de cuina, reactius de laboratori, aerosols, aparells electrònics, bombetes, cartutxos d’impressores, telèfons mòbils i carregadors, bateries, DVD/CD o envasos contaminants, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 16 =