25n
25N
25N

Burjassot rebrà la visita de la Mare de Déu dels Desemparats, “La Pelegrina” del 7 al 10 de febrer

Burjassot rebrà la visita de la Mare de Déu dels Desemparats, “La Pelegrina” del 7 al 10 de febrer
06/02/2019 -

a està tot pràcticament preparat perquè la imatge pelegrina de la Mare de Déu dels Desemparats visite Burjassot del 7 al 10 de febrer. Una visita que arriba, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, gràcies a la unió de les parròquies de Burjassot que van sol·licitar la visita de la imatge processional de la Mare de Déu al municipi. Petició que ha sigut tinguda en compte i que suposarà la presència de la imatge de la Verge en el municipi durant quatre dies.

La petició de la visita arribava també motivada per la coincidència del X Aniversari de la Fundació MAIDES, Fundació “Mare de Déu dels Innocents i Desamparats” que té diverses vivendes per a l’atenció de les seues persones tutelades a Burjassot. A més, “també ens unim al desig de la Falla Maestro Lope- José Carsí que celebra el 50 Aniversari de la seua fundació” i que desitjava que la Mare de Déu passara pel seu casal, tal com han assenyalat els organitzadors de la visita.

CONSULTA EL PROGRAMA

Així, està previst que la imatge pelegrina de la Mare de Déu arribe a Burjassot el dijous 7 de febrer a les 19 hores a la Plaça de l’Ajuntament. Una vegada en el municipi, serà traslladada, acompanyada de l’Agrupació Musical Los Silos, a la Parròquia de Sant Joan de Ribera, passant per la Falla Mestre Lope. Una vegada en la Parròquia, es realitzarà la vigília i l’oració.

El divendres 8 de febrer les activitats començaran a les 8 hores en la citada Parròquia, on es realitzarà l’oració del matí, l’eucaristia i el besamans a la medalla de la Verge. A les 12 hores la Verge es traslladarà a la Parròquia de San José Obrero i, ja a la vesprada, des d’aquesta Parròquia es traslladarà a la Parròquia del Sagrat Cor de Jesús on es realitzarà també la vigília i l’oració. La Parròquia romandrà oberta tota la nit en oració.

El dissabte 9 de febrer, a les 9.30 hores, serà la trobada amb els fidels en la Parròquia de Sagrat Cor i, una hora més tard, a les 10.30 hores, tindrà lloc la celebració de l’eucaristia amb ofrena de tots els grups i posterior besamans a la medalla de la Verge. Després d’aquesta primera part del matí serà la processó amb el rés del Sant Rosari cap al cementeri.

A les 12.30 hores es traslladarà de nou la imatge per a visitar les diferents residències del municipi i, a les 16.30 hores, des de la Plaça Sequera, es traslladarà fins a la Parròquia de la Nativitat on estarà a les 19 hores, moment en el qual eixirà en direcció a la Parròquia de Sant Miquel, on tindrà lloc la vigília i l’oració.

Per a finalitzar la visita de la Verge dels Desemparats a Burjassot, el diumenge 10 de febrer, després de l’oració del matí a l’Església de Sant Miquel, serà el trasllat de la imatge, a les 10.30 hores, a la Plaça de l’Ajuntament on tindrà lloc, a les 11.30 hores, l’eucaristia “pro populo”, solemne missa concelebrada per l’Excelentíssim. Sr. Arturo Pablo Ros Murgadas, Bisbe Auxiliar de València, al costat del Sr. Vicari Episcopal, Reverend. Jesús Corbí Vidagany i diferents sacerdots que els acompanyaran en la celebració. L’eucaristia serà cantada per membres voluntaris de tots els cors de Burjassot i la col·lecta serà destinada aMAIDES. Acabada la missa, la Verge tornarà a la Parròquia de Sant Miquel.

Per la vesprada, a les 17 hores, i acompanyats de l’Agrupació Musical Los Silos, tindrà lloc la processó que finalitzarà en la Plaça de l’Ajuntament. Una vegada finalitzada, es procedirà a acomiadar a la imatge de la Verge.

Com a activitats prèvies a la visita de la Mare de Déu, les Parròquies han preparat del 4 al 6 de febrer, diferents conferències i activitats. Aquesta programació pot consultar-se en la web municipal, www.burjassot.org.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 15 =