25n
25N
25N

Burjassot realitza prop de 1.000 certificats digitals en només unes setmanes

Burjassot realitza prop de 1.000 certificats digitals en només unes setmanes
20/05/2020 -

L’Ajuntament de Burjassot, compromés amb la seua ciutadania des del primer minut de l’estat d’alarma i pendent sempre de les seues necessitats, posava fa unes setmanes en marxa, a través de CEMEF, la possibilitat que totes les persones que així ho necessitaren, per a realitzar qualsevol tipus de gestió administrativa, pogueren obtindre el seu Certificat Digital.

En aquestes setmanes, des de l’empresa pública municipal, s’han gestionat prop de 1.000 sol·licituds per a l’obtenció d’aquesta eina tan necessària a l’hora d’emplenar qualsevol tipus de documentació o sol·licitud de manera telemàtica. Així, els tècnics de CEMEF han gestionat els citats certificats a totes les persones que, amb cita prèvia, així ho han sol·licitat.

Com s’ha assenyalat, és necessari sol·licitar cita prèvia, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores telefonant al 96 316 02 50 o bé enviant un correu electrònic a empreses4@cemef.com. Una vegada realitzat aquest primer pas, indispensable i obligatori, es dona a la persona interessada tota la informació sobre el procediment a seguir i sobre la documentació que ha d’aportar per a obtindre el certificat.

Després de realitzar aquest primer pas, i sempre seguint les indicacions dels tècnics de CEMEF, s‘indicarà al ciutadà quan i on ha d’anar a recollir el certificat digital.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − tres =