25n
25N
25N

Burjassot publica les bases per a les ajudes a esportistes d'elit, clubs i entitats esportives

Burjassot publica les bases per a les ajudes a esportistes d'elit, clubs i entitats esportives
15/04/2021 -

L’Ajuntament de Burjassot ha publicat la convocatòria d’ajudes en matèria d’esports destinades a esportistes d’elit per a l’exercici de 2021. Les bases de la convocatòria es poden consultar en el Portal de Transparència.

La convocatòria té per objecte regular la concessió d’ajudes econòmiques a esportistes d’elit del municipi de Burjassot i donar suport a la pràctica esportiva i el rendiment d’els/les esportistes, per a millorar la seua participació en les diferents competicions esportives a les quals es presenten, així com aconseguir l’adequada tecnificació en la seua especialitat esportiva.

Podran ser beneficiaris d’aquestes subvencions els/les esportistes d’elit que acrediten gran notabilitat esportiva atenent els seus resultats en competicions oficials, fonamentada en l’alt nivell de l’esportista i els objectius principals del qual siguen desenvolupar una competició esportiva oficial d’àmbit provincial, autonòmic, nacional o internacional, reconeguda per la federació esportiva corresponent. A més, els esportistes han de complir una sèrie de requisits, que es poden consultar en les bases, com ara estar empadronat/a en el municipi; pertànyer a un club esportiu federat en la corresponent Federació Esportiva Valenciana; estar en possessió de la Llicència Federativa en la modalitat esportiva corresponent o figurar en la llista d’Esportistes d’Elit de la Comunitat Valenciana, entre altres.

Les sol·licituds, dirigides al Sr. Alcalde-President, es presentaran en el Registre d’entrada de l’Ajuntament, preferentment per mitjans electrònics, a través de la Seu Electrònica. També podrà presentar-se de manera presencial en el Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) situat a la Casa de Cultura del municipi, sol·licitant cita prèvia, o per qualsevol dels mitjans assenyalats en l’article 16.4 de la Llei 39/2015 d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils comptats a partir del següent a la publicació de la present convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província (BOP).

Ajudes a clubs i entitats esportives

L’Ajuntament de Burjassot també ha publicat la convocatòria d’ajudes en matèria d’esports destinades a clubs i entitats esportives de Burjassot per a l’exercici de 2021. Les bases de la convocatòria es poden consultar en el Portal de Transparència.

L’objecte de la convocatòria és la concessió d’ajudes econòmiques, mitjançant el procediment en règim de concurrència competitiva, per a la realització de projectes esportius per part de clubs i entitats esportives de Burjassot, al llarg de l’exercici 2021. Per a poder optar a aquestes subvencions, és necessari que els clubs o entitats duguen a terme activitats per a fomentar el desenvolupament i la pràctica de l’esport a Burjassot, entre altres requisits que es poden consultar en les bases.

Les sol·licituds, dirigides al Sr. Alcalde-President, s’hauran de presentar en el Registre d’entrada de l’Ajuntament, per mitjans electrònics, a través de la Seu Electrònica allotjada en la web municipal, de conformitat amb el que s’estableix en l’article 14.2 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies des de l’endemà a la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província (BOP).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − sis =