caixa popular

Burjassot, primera parada del Bus de la Llengua

Burjassot, primera parada del Bus de la Llengua
20/03/2018 -

Té per davant una ruta que inclou cent municipis valencians, però la seua primera parada ha sigut Burjassot. El Bus de la Llengua ha arribat aquest matí a la Plaça de l’Ajuntament després que AVIVA Burjassot, l’Agència de Promoció del Valencià dirigida per la regidora Maria Viu s’haja adherit a la campanya “Sempre teua, la teua llengua” de la Generalitat Valenciana per a la promoció social del valencià mitjançant activitats lúdiques i tallers que viatgen a l’interior d’aquest autobús interactiu.

El Bus de la Llengua estarà a Burjassot des de hui dimarts fins al dissabte 24 de març. En la Plaça de l’Ajuntament tornarà a estar els dies 22 i 23 de març. Demà, dimecres 21, el Bus de la Llengua es traslladarà a l’entorn universitari del Campus de Burjassot mentre que l’última parada serà el dissabte, en la Carretera de Llíria per a unir-se a l’ESUC (Espai Sostenible Urbà Comercial), en una jornada lúdica on els comerços i restaurants mostraran els seus productes a l’aire lliure. L’horari d’activitat de l’autobús és de 10 h a 16 h, ininterrompudament.

Aquest matí, escolars de primària de diferents col·legis de Burjassot han sigut els primers a descobrir tots els jocs i tallers que alberga aquest autobús amb els quals es pot descobrir, les característiques geogràfiques del territori valencià, ampliar el vocabulari en la llengua autòctona o aprendre a crear eslògans en valencià, entre altres activitats lúdiques i al temps didàctiques. A més, durant el seu temps en el bus, els escolars també gaudiran del contacontes “Estellés en minúscula” i de jocs tradicionals en la Plaça de l’Ajuntament.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − nou =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris