caixa popular

Burjassot, present en la signatura del Pacte Autonòmic per a l’atenció integral social i sanitària de la salut mental

Burjassot, present en la signatura del Pacte Autonòmic per a l’atenció integral social i sanitària de la salut mental
26/03/2018 -

El Palau de la Generalitat serà testimoni, el dimarts 27 de març, de la signatura del Pacte Autonòmic per a l’atenció integral social i sanitària de la salut mental que té com a objectiu millorar la salut i la qualitat de vida de les persones que pateixen algun tipus de malaltia mental, des d’un model comunitari d’atenció integral orientat a la seua recuperació i plena inclusió social, i comptant amb la seua participació activa.

En aquesta signatura, Burjassot estarà present de la mà de Rosa Bayarri, Presidenta d’Associació de familiars i malalts mentals de Burjassot (AFEM) que actuarà com a representant de la Federació de Salut Mental de la Comunitat Valenciana. En la signatura també es comptarà amb la presència d’una altra dona burjassotera, la Consellera de Sanitat, Carmen Munt. Junt a elles, hi haurà diferents representants de la societat valenciana, implicats des de les entitats que representen, amb les persones amb algun tipus de malaltia mental.

El Pla d’Atenció Integral ha sigut elaborat per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − un =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris