25n
25N
25N

Burjassot ja prepara la celebració de les Noces d'Or d'enguany

Burjassot ja prepara la celebració de les Noces d'Or d'enguany
27/01/2020 -

L’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Majors, dirigida per  Ángeles Navarro, ha començat ja els preparatius per a la celebració de les Noces d’Or de 2020. Una especial celebració en la qual el Consistori ret homenatge a les parelles que porten tota una vida junts, mostrant l’amor que se senten.

La Regidoria, a través de l’equip de dinamització de la 3a Edat, ja està recollint la documentació perquè, totes les parelles del municipi que es van casar l’any 1970 puguen gaudir de l’homenatge que cada any rendeix el Consistori a les parelles que compleixen els seus 50 anys de vida en comú.

Així, aquelles parelles que es van casar l’any 1970 i que tinguen la il·lusió de viure aquest sentit homenatge, han de dirigir-se a la primera planta del Centre Social Tendre Galván en el qual hauran d’aportar una fotocòpia del Llibre de Família, concretament la fulla en la qual consta l’acta matrimonial. Podran aportar la documentació de dimarts a divendres de 9.00 a 14.00 hores.

A més, hauran de deixar un número de contacte perquè les tècniques de l’àrea es posen en contacte amb elles en dies previs a la celebració per a indicar-los com serà l’emotiu acte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =

bombers
bombers