25n
25N
25N

L'Ajuntament de Burjassot posa en marxa una nova acció de conscienciació ciutadana per a la recollida d'escombraries

L'Ajuntament de Burjassot posa en marxa una nova acció de conscienciació ciutadana per a la recollida d'escombraries
15/07/2020 -

Els contenidors de Burjassot tindran missatge per als seus ciutadans. L’Ajuntament de la localitat, dins de la campanya, “Volem millorar, ajuda’ns” continuarà en aquest mes de juliol amb les seues accions de conscienciació social a l’hora garantir que els veïns i les veïnes de Burjassot dipositen de manera correcta les escombraries en els contenidors.

Així, tal com es pot veure en la imatge que acompanya aquesta informació, ja s’han començat a pegar en els contenidors els nous adhesius amb un missatge molt clar “No sigues brut/a. Diposita les escombraries dins del contenidor”; un lema directe i molt senzill que vol conscienciar a la ciutadania que no deixe les escombraries fora dels contenidors, siguen de reciclatge o de residus en general, per a no ocasionar molèsties a la resta de veïns i, en l’època estival, olors desagradables en l’entorn en el qual estan situats els contenidors.

“Una vegada més”, tal com ha assenyalat l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, “apostem per una acció molt visual, amb un missatge molt clar amb el qual volem que els nostres veïns i les nostres veïnes es consciencien de la necessitat que les escombraries es diposite dins dels contenidors. Volem un poble net, amb els seus carrers disposats en les millors condicions per a passejar per elles però és necessari que, entre tots, ens conscienciem de la importància de dipositar bé els residus que generem en les nostres llars”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + huit =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa