25n
25N
25N

L'Ajuntament de Burjassot, a través CEMEF, posa en marxa l'obtenció del certificat digital

És necessari sol·licitar cita prèvia, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores telefonant al 96 316 02 50 o bé enviant un correu electrònic a empresas4@cemef.com

L'Ajuntament de Burjassot, a través CEMEF, posa en marxa l'obtenció del certificat digital
30/04/2020 -

Els veïns de Burjassot que necessiten el Certificat Digital podran obtenir-lo en CEMEF. L’Ajuntament de Burjassot ha fet un pas més en el seu afany per ajudar la ciutadania i, per aquest motiu, i a través de l’empresa pública municipal, posarà en marxa el servei perquè puguen obtenir el certificat digital que els ajude a realitzar els seus tràmits administratius.

És necessari sol·licitar cita prèvia, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores telefonant al 96 316 02 50 o bé enviant un correu electrònic a empresas4@cemef.com. Una vegada realitzat aquest primer pas, indispensable i obligatori, es donarà a la persona interessada tota la informació sobre el procediment a seguir i sobre la documentació que ha d’aportar per a obtenir el certificat.

Després de realitzar aquest pas, i sempre seguint les indicacions dels tècnics de CEMEF, s’indicarà al ciutadà quan ha d’anar a recollir la signatura digital a CEMEF, situat al carrer Verge dels Desemparats, 26.

És important recordar que, sense cita prèvia, no s’atendrà cap persona, ja que cal mantenir les mesures de seguretat tant dels tècnics com dels ciutadans i no hi ha atenció personal, tot és a través del telèfon o correu electrònic, excepte el moment del lliurament d’aquest.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − 2 =