25n
25N
25N

Burjassot obri les matrícules per als cursos d'idiomes impartits a la Casa de la Cultura

Burjassot obri les matrícules per als cursos d'idiomes impartits a la Casa de la Cultura
04/09/2019 -

L’oferta de tallers per al curs 2019/2020 d’idiomes de la Casa de Cultura ja ha arrancat des de la seua àrea d’idiomes. Concretament, enguany s’oferiran cursos d’anglés i de valencià, sumant un total de 14 grups entre totes dues modalitats.

Les persones interessades a apuntar-se als cursos d’anglés, han de realitzar de manera presencial la prova de nivell, en la qual se’ls recomanarà quin és el curs que més s’adequa al seu nivell de l’idioma. Les proves de nivell es realitzen a la Casa de Cultura, concretament en el Servei d’Informació, els dimarts i dijous, i per a poder realitzar-les és necessari sol·licitar cita prèvia en la seu electrònica de l’IMCJB, https://sede.imcjb.net.

Una vegada realitzada la prova, en la qual es comptarà amb l’assistència del professor d’anglés, ja es podrà fer efectiva la matrícula. Enguany hi ha cursos des dels 6 anys, podent matricular-se en “beginner”, iniciació, intermedi, pre-intermedi o preparació per al PET, entre altres. Depenent de l’edat i del nivell es podran matricular en els diferents cursos oferits enguany.

Els enllaços directes a la pàgina d’accés a les proves de nivell són https://sede.imcjb.net/sincertificado/pruebasdenivel/ (identificació amb DNI i PIN) i https://sede.imcjb.net/certificado/pruebasdenivel/ (identificació amb certificat digital).

En el cas dels cursos de valencià, nivell mitjà o superior, la prova de nivell pot fer-se en línia una vegada dins de la seu electrònica de l’IMCJB. Una vegada finalitzada la prova, el programa recomana el nivell en el qual ha d’apuntar-se i ja es pot fer efectiva la matrícula. Els enllaços per a accedir a aquesta prova de nivell són els mateixos que en el cas d’anglés.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres − tres =

art en blanc
ruta del grial massamagrell
ruta del grial massamagrell