caixa popular

Burjassot obri la matrícula per al curs intensiu de Monitor de Temps Lliure el 15 de juliol

Burjassot obri la matrícula per al curs intensiu de Monitor de Temps Lliure el 15 de juliol
16/05/2017 -

L’Institut Municipal de Cultura i Joventut ha llançat el seu curs intensiu de monitor de temps lliure (MAT) que, del 26 de juny al 28 de juliol, formarà a totes aquelles persones que s’apunten en oci i temps lliure. Un curs que es desenvolupa des de l’Escola Municipal d’Animadors Juvenils de Burjassot (ANIMA’T).

Des de l’IMCJB han informat que les matrícules es van a obrir dilluns que ve 15 de maig a través de la Seu Electrònica de l’IMCJB. També es podrà realitzar de manera presencial en el Servei d’Informació de la Casa de Cultura, prèvia cita. El curs, amb un preu 196,25€, que no inclou el campament de finalització de setmana del 7 al 9 de juliol, tindrà 150 hores d’etapa lectiva i 160 hores de pràctica. L’horari serà de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres.

ANIMA’T és un projecte de formació en animació sociocultural i temps lliure que amplia el ventall de possibilitats d’inserció laboral als joves de Burjassot i voltants. Des d’ANIMA’T es treballa entorn de quatre eixos: formació, participació, visibilitat i empleabilitat. El curs està dissenyat segons la normativa de GVA-Jove, incloent-la dins de la metodologia organitzativa pròpia dels projectes de l’Ajuntament de Burjassot.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats