25n
25N
25N

Burjassot instal·la 700 nous pilons

Burjassot instal·la 700 nous pilons
22/10/2020 -

L’Ajuntament de Burjassot està duent a terme en aquests mesos diferents millores en el municipi. Així, des de la regidoria de Serveis Municipals, dirigida per Manuel Pérez Menero i amb el treball de la Brigada Municipal d’Obres, s’ha iniciat la reposició dels pilons abatibles en els diferents carrers de Burjassot.

En total, es reposaran 700 pilons però, en aquesta ocasió, es tracta d’un model que no es pot deformar ni trencar al entrar contacte amb els cotxes ja que recuperen la seua posició a causa d’un efecte memòria. D’igual manera, en el cas de contacte amb el vehicle, aquest no patirà danys ja que els bolardos estan realitzats en plàstic el que suposa també que no es poden corroir amb els orins dels animals de companyia.

En aquestes setmanes, “s’ha començat el canvi en el barri de l’Almara i, progressivament, es reposaran en totes les zones de Burjassot”, tal com ha assenyalat Rafa García, alcalde del municipi qui també ha destacat com “el material del qual estan fets els nous pilons faran que resistisquen més i que evitem que es desbaraten amb els orins dels gossos. A més, en el cas de contacte amb un vehicle, ni aquest ni el piló es veuran danyats”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =