25n
25N
25N

Burjassot millorarà la il·luminació dels seus carrers amb 167 noves lluminàries

Burjassot millorarà la il·luminació dels seus carrers amb 167 noves lluminàries
06/07/2020 -

L’Ajuntament de Burjassot ha informat que, actualment, es troba en licitació la contractació del subministrament i instal·lació de lluminàries Led per a la millora de l’enllumenat públic en diverses zones del municipi. A més, ja es troba treballant en un nou contracte, que suposarà una quarta fase del projecte, per a millorar la il·luminació en altres zones de Burjassot.

En aquesta nova fase de millora de l’enllumenat públic, que s’uneix a les que ja s’han dut a terme en diferents àrees del municipi, se situaran 167 lluminàries, totes elles de tecnologia Led i amb l’objectiu de millorar, en tot el possible, la il·luminació en tots els barris afectats.

En aquesta fase, es reemplaçaran o modificar lluminàries als carrers Teodoro Llorente, Maestra Inés Mir, un tram del carrer fernando Martín, el passeig que divideix les dues fases del Parc de La Granja, el carrer Cervantes i un tram del carrer Beniferri.

També es procedirà a la millora de la il·luminació en diferents trams i carrers del Barri de Sant Joan com són General Prim, Sixto Cámara, Mariano Aser, Doctor Lleonart, Llibertat, Doctor Fleming, Santa Teresa, Lope de Vega, Miguel Bordonau, Progrés i Independència.

A més de licitar el contracte que millorarà la il·luminació dels citats carrers, des de l’Ajuntament de Burjassot, com s’ha assenyalat, s’està treballant ja en una quarta fase de millora de les lluminàries que, en aquest cas, afectarà els carrers Pintor Velázquez, Bernieu, Mariano Benlliure, Colón i Isabel La Catòlica, Plaça del Carraixet i Passeig del Rajolar, carrer Verge dels Desemparats, Arturo Cervellera, Gátova i Joaquín Costa, Moncada, Pineda i Mariano Ribera.

Les millores en la il·luminació suposaran la substitució de les actuals lluminàries per unes noves de tecnologia led, adequant l’òptica en cada cas a les característiques dels vials (amplària de les voreres, calçada, etc.), disposició de l’enllumenat, l’altura de la lluminària i la separació existent entre elles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 4 =

CCCC
torrent