25n
25N
25N

Arranca la matrícula per al nou curs dels tallers del Centre de Formació Les Sitges

Arranca la matrícula per al nou curs dels tallers del Centre de Formació Les Sitges
20/06/2018 -

El Centre de Formació Les Sitges, des de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, ha llançat ja la seua oferta de tallers per al curs 2018/2019. Una oferta que té la matrícula oberta des de hui, 12 de juny, en totes les modalitats, dins de les àrees de Benestar, Arts Plàstiques, Idiomes, Arts Escèniques, Escacs i Noves Tecnologies.

Totes les àrees ofereixen novetats en els seus tallers, tals com el curs de projectes fotogràfics, fotografia avançat o el monogràfic de revelat d’arxius raw al costat del monogràfic de gravat, en arts plàstiques, els tallers de ioga integral i ioga per a les famílies, des de l’àrea de benestar o en l’àrea d’idiomes, el curs de valencià superior i el d’anglés oral intermedi B2/C1.

Des de l’àrea d’arts escèniques, com a novetats, s’ofereix el taller de sevillanes i el de guitarra clàssica, nivell mig. Completen les novetats els cursos relacionats amb les noves tecnologies, com el d’aula d’empresa, el de dissenyador a casa o els monogràfics de Windows 10, Responsive Layout o modelatge i impressió 3D.

Aquestes novetats s’uneixen als tallers ja consolidats de l’IMCJB com el de guitarra clàssica, informàtica per a xiquets, monogràfics d’internet adaptada, pilates, ioga per a l’esquena o per a mares i bebés, anglés i valencià, teatre, sevillanes o dansa, sense oblidar la fotografia, la ceràmica i terrisseria i el dibuix i la pintura, al costat del taller d’escacs.

Les persones interessades a apuntar-se a qualsevol dels cursos poden fer-ho a través de la seu electrònica de l’IMCJB, o bé de manera presencial en el Servei d’Info de la Casa de Cultura. En aquest segon case, és necessari sol·licitar cita prèvia, a través d’aquesta seu electrònica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 4 =

CCCC
torrent