25n
25N
25N

Burjassot llança les seues Ajudes al Transport públic per a estudiants

Burjassot llança les seues Ajudes al Transport públic per a estudiants
09/03/2017 -

L’Ajuntament de Burjassot, des de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, conscient de la situació econòmica de moltes de les famílies del municipi que tenen fills realitzant estudis universitaris fora de Burjassot i per a les quals és costós el sufragar les despeses que aquests estudis suposen, ha llançat de nou les seues Ajudes al Transport públic com a mesura de suport a les economies familiars que més ho necessiten. Es tracta d’una ajuda als estudiants universitaris de Burjassot i, alhora, una mesura de suport a la utilització del transport públic.

Podran sol·licitar les ajudes, durant els 10 dies naturals a partir del següent a la publicació de l’extracte de la convocatòria en el BOP, Butlletí Oficial de la Província (publicat el 9 de març de 2017), és a dir del 10 al 19 de març, els estudiants nascuts entre 1993 i 2001, empadronats a Burjassot, que estiguen al corrent de les obligacions tributàries amb el Consistori i que estiguen cursant, fora de Burjassot, FP professional de grau mitjà i/o superior, Batxillerat, sempre que no s’oferisca a Burjassot la modalitat cursada, Formació Professional bàsica, ensenyaments artístics i/o musicals professionals o superiors i estudis universitaris en campus diferents al de Burjassot.

Les bases per a accedir a les ajudes poden consultar-se tant en el Tauló d’Edictes com en la Seu Electrònica de l’IMCJB, en el Tauler d’anuncis, a més d’en el BOP.

Des de l’IMCJB es recomana, per a fer més àgil la presentació de la documentació, que es realitze de manera digital a través de la seu electrònica de l’IMCJB, ja que també es pot fer la sol·licitud en dies festius. Si es decideix presentar la documentació de manera presencial, l’IMCJB recorda que és necessari sol·licitar Cita Prèvia en el Servei d’Informació.

L’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot ha presentat les bases per a la concessió de les citades ajudes, bons de metro, dins de la xarxa Metro València de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, als joves empadronats a Burjassot i que cursen estudis fora del terme municipal. L’IMCJB subvencionarà el 50 % del preu total del bo, que estarà determinada pels imports establits per la Xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana. Les bases arrepleguen la concessió d’un màxim de 120 viatges per beneficiari, distribuïts en bons de 30 viatges.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 5 =