25n
25N
25N

Burjassot acull les IX Jornades Animalistes del municipi

Burjassot acull les IX Jornades Animalistes del municipi
23/10/2019 -

Els animals de companyia seran els protagonistes indiscutibles de la jornada del 27 d’octubre a Burjassot. De mans de la Societat Protectora d’Animals (SPAB) del municipi, la plaça de l’Ajuntament acollirà les IX Jornades Animalistes de Burjassot que donaran principi a les 11 hores. Un esdeveniment que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Benestar Animal, dirigida per Juan Manuel Hernando Cebriá.

A la citada hora, es donaran per inaugurades les jornades per a, seguit, donar pas a la primera de les exhibicions de la jornada i, a les 12.00 hores, a la desfilada d’animals abandonats. Una hora més tard, al voltant de les 13.00 hores, serà la segona de les exhibicions del dia.

Ja en horari de vesprada, des de les 17.00 hores i fins a les 20.30 hores, se succeiran les exhibicions, l’activitat d’Agility, la desfilada d’animals adoptats i el concurs caní. Per a tancar les IX Jornades Animalistes tindrà lloc el “Xou fènix, Balls amb foc”, a les 20.30 hores.

Des de la SPAB no sols conviden a participar en aquesta gran activitat a tot el municipi sinó que, també, animen a les i els ciutadans de Burjassot al fet que adopten a algun dels animals de companyia que desfilaran al llarg de tota la jornada i que necessiten una llar.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 16 =

art en blanc